9 iunie 2012

Hello....Printul Charles nu este Fat-Frumos.... si nici Romania nu este Cenusareasa....


Printul Charles vrea sa  colonizeze Romania?

Acum chiar ma bucur ca am blog si pot sa scriu!
Stiti filmul ala vechi, cu extraterestrii care vin 'in vizita', pamantenii ii intampina cu tot onorul, iar omuletii verzi incep sa ii impuste la greu?
Cam asta vad eu in 'basmul' cosmopolit cu Printul Charles.
Sunt de'a dreptul vexata (...asta ca sa par academica:)) de circul, prostia, indolenta, ignoranta, incultura si ce mai vreti voi, care se reunesc in jurul vizitelor si 'intereselor' Printului Charles in Romania.

Cat de idiot trebuie sa fii, ca sa crezi si sa mai spui si la altii, ca printisorul  s-a indragostit iremediabil de tara noastra, ca vrea sa ne promoveze turismul benevol, ca vrea sa ajute taranii, satele, copii si produsele autohtone, ca n-a mai vazut in viata lui iarba verde ca a noastra....? Come on!!!

Sa o  luam mai din vechime..... La inceputul secolului XX Imperiul Britanic detinea peste 20% din suprafata de uscat a Terrei. Cum a ajuns aici? Pai cucerind.....  A inceput sa infiinteze colonii religioase si comerciale prin lume, a dominat in totalitate India  si a numit guvernatori englezi in provinciile din America, a cucerit teritorii franceze si insule spaniole, a exploatat sclavi negri adusi din Africa, a cucerit prin forta Jamaica, prin 'Razboiul de 7 ani' (sec. 18) a cucerit Canada, s-a extins in Africa si Asia, a cucerit Hong Kong-ul (sec. 19), a cucerit Palestina si Irak-ul (sec. 20), si mai putem detalia......
Parca imaginea bunicutei simpatice si a fiului  ei 'samaritean' nu mai pare atat de prietenoasa, cu un asemenea background.
Din fericire, multe natiuni cotropite si-au castigat independenta, dar stiati ca in prezent Regina Angliei este si suverana Canadei?
Stiati ca Regina Angliei este „Șeful Commonwealthului” (care cuprinde 53 de state) si regina (seful statului) a 16 state independente? Pentru ca nu se mai poarta sclavii si stapanii de sclavi la vedere, pozitia reginei ca Sef al Commonwealthului este declarata simbolica...., dar simbolismul asta ascunde muuuulte interese geopolitice.
Interese care pe fondul ezitarilor NATO si  instabilitatii UE, pot viza o noua Ordine Mondiala, cu regina 'simbolica' mot, ca in vremurile de mult apuse.

Sa revenim la Fat Frumosul britanic.
Pentru  ca suntem ieftini si ignoranti, pentru ca suntem in secolul 21, basca si in UE, si nu prea mai merge sa-si trimita trupele pe cai, a inceput sa ne cumpere 'la bucata'.
Care e cea mai ravnita 'bucata' a noastra din toate timpurile? Ati ghicit, Transilvania!
Cum a debutat interesul printului pentru meleagurile noastre? Nu stiati?  Cu 'sprijinul' diversilor sai prieteni unguri (conti, primari, etc).
Nu prea am auzit de vreo vizita la casa unui satean 'Popescu sau Ionescu' (ca doar in Transilvania sunt si din astia...), in schimb in toate articolele veti gasi numai  apropieri de nume si zone unguresti.
Gasiti aici aspiratia unui primar de vaza din Covasna, care spera sa le redea printul autonomia....  .
Cat de greu este sa te gandesti la o alianta politica dupa atatea 'potriveli', si sa nu te bucuri ca cimpanzeul la banane?

Charles are pana in prezent mai multe proprietati, vreo 8 declarate, si diverse afaceri in zone cheie din tara, Sibiu, Brasov, Covasna, Mures, Cluj.
Are o fundatie prin care cumpara cladiri, obiective strategice si monumente istorice, pe care le si restaureaza.
Incearca sa controleze productia si comertul cu produse traditionale din zonele 'vizate'.
Oare acesta este noul trend de colonizare al Marii Britanii, in epoca moderna?
Si-a trimis fiul in recunoastere, la tara in Ardeal.... (ca era inchis in Bora-Bora....), si si-a 'sfatuit' apropiatii sa achizitioneze si ei proprietati de pe la noi (de la 4 in sus...).

Sustine in mod aberant ca este descendentul lui Vlad Tepes, deci probabil are si ceva drepturi ancestrale....
Se da inrudit cu Regele Mihai, pe care il tot lauda, legatura de rudenie care poate fi un as din maneca la nevoie.
De fapt, Daily Mail  il si vede incoronat ca si Carol al III-lea de Romania.
Intalnirile lui Charles cu Elena Udrea, de pe vremea cand aceasta era ministrul turismului, au ridicat multe semne de intrebare si au fost total netransparente.
Documentarul Wild Carpathia (e drept, foarte bine realizat) e menit sa 'ia ochii', sa sensibilizeze si sa fraiereasca romanul de rand.
Oricine a fost plecat din tara, chiar si pana in Bulgaria, a vazut ca peste tot exista locuri minunate, fiecare fiind specatculos in felul lui. Zone muntoase deosebite, cu paduri si vegetatie diversa sunt si in Italia (ex. Dolomitii), Germania, Austria, Elvetia, etc. Doar cine nu e plimbat prin lume, poate spune ca la noi e 'the best' si  nu cred ca e cazul printului.


Sa nu ma intelegeti gresit, sunt foarte nationalista si imi iubesc mult tara, de aceea si scriu cu atata of despre ce se intampla. Subiectiv vorbind, pentru  mine tara mea e cea mai frumoasa din lume, dar asta pentru ca traiesc si simt romaneste. Un strain nu va simti  si  nu o va vedea niciodata la fel, fara un interes bine definit.


In timp ce Marea Britanie este rapusa de criza, surpriza, printul ei vrea sa ajute guvernul roman sa promoveze turismul, si sa salveze padurile.... ! Mare altruist, mare caracter....!
In toate comunicatele si declaratiile lui, a omis sa scrie "Prostilor!", pentru ca se subantelege... .

Ce sa va mai spun? Nu sunt un geniu, desi uneori ma cred...;), dar nu pot sa inteleg spiritul de turma al televiziunilor (cu siguranta cateva sunt platite), reporterilor, moderatorilor si chiar al oamenilor de pe strada, care vorbesc si simt la superlativ, in cel mai pozitiv mod cu  putinta, aceasta 'afacere'.

Concluzie:
Printul Charles NU PROMOVEAZA ROMANIA!
Se pregateste sa o colonizeze, sa o imparta cu ungurii, sau in cel mai fericit caz spera sa se imbogateasca de pe urma noastra, pentru ca monarhia lui e pe duca rau.... . 




12 comentarii:

  1. mare dreptate ai, treaba asta cu ungurii e evidenta rau de tot... si cred ca o vad multi dar se fac ca ploua

    RăspundețiȘtergere
  2. georgio796/11/2012

    Ati auzit de dualismul austro-ungar? Poate acum urmeaza anglo-ungar iar noi suntem premiul! Felicitari pentru viziune!
    ps - dar sper sa nu ai dreptate, ca-mi place tarisoara noastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, si eu sper sa nu am dreptate:)
      poate le cobesti cu dualismul si apare iar 'statul sovietic maghiar'...

      Ștergere
  3. Anonim6/11/2012

    Sa vina Charles in Moldova, ca-l punem primar si sef de post. Noi n-avem bozgori.

    RăspundețiȘtergere
  4. cristinafly6/11/2012

    nice poza...:-))
    regina Angliei chiar e si regina Canadei? nu stiam; impresionant palmares!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de fapt, in Canada regina este numita 'Seful statului', dar tot rol de suverana are;
      daca ne vede cineva din Canada, poate ne spune care este acolo perceptia lor fata de regina;

      Ștergere
  5. Anonim6/11/2012

    Unde nu da Dumnezeu! Poate ne ia (,,colonizeaza") la pachet pe toti! Cu gorjeni, damboviteni, presedinti repetenti, parlamentari semianalfabeti in frunte bucatelor, ce sansa mai are tara asta? Suntem o jale, lipsiti, marea majoritate, de educatie, bunsimt, harnicie.. Dar mari iubitoti de tara! Pe care o parasim, o batjocorim, o mutilam, o vindem pe nimic si pe comisioane!Si cum apare unul mai altfel decat noi,un OS DOMNESC, in cazul de fata, e musai un cotropitor.. Care va pune in rucsacel, alaturi de sticluta cu suc de soc si un pumn din pamantul nostru iubit, dar intelenit! Huuuuo, afara cu el!!! Sa plece, sa ne lase in saracia si prostia noastra, veneticul! Ca noi ne iubim tara!! Uraaa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate ca nu suntem perfecti, dar cine e?
      este foarte adevarat ce spui despre vanzarea pe nimic, tocmai despre asta era vorba, nimeni nu ne poate cotropi fara ajutorul acelor parlamentari semianalfabeti care isi asteapta comisionul...;
      problema este ca o 'colonizare', nu ne va face nici mai educati sau cu mai mult bun-simt, si nici nu vom deveni lorzi englezi;
      de ce crezi ca India si atatea alte state asiatice si africane, s-au luptat din greu sa isi recastige independenta?
      pentru ca bunastarea englezilor, era mentinuta pe munca lor; iar acum Anglia este in cadere libera, cu economia in recesiune, asteptand noi cotizanti...;
      si nici o autonomie ungureasca in mijlocul tarii nu cred ca ar fi benefica pentru romani;
      eu mi-am exprimat o parere, care evident sper sa nu devina realitate, desi pericol exista, dar in acelasi timp iti respect si tie opinia;

      Ștergere
  6. danetti6/12/2012

    Bine spus, nu am avut niciodata incredere in fata printului asta. Astia nu se amesteca niciodata cu "prostimea", asa degeaba, doar stim din istorie, si de cat timp isi pregateste terenul, cred ca vrea multe...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e, se pregateste de cativa ani buni...; si i-a manevrat pe romani atat de bine, incat acum le e aproape familiar;

      Ștergere
  7. Anonim6/12/2012

    sper sa stie ca romanii nu il vor... doar jegosii de unguri...go back!

    RăspundețiȘtergere
  8. Lady D6/12/2012

    La ce 'cruce' poarta nu il lasa Dumnezeu sa domneasca peste Romania!

    RăspundețiȘtergere